Måndagsångest?

Den där måndagsångesten som kan komma krypande i värsta fall redan på söndag förmiddag ni vet. Har man den har man med all sannolikhet fel jobb. Lite söndagsångest så där då och då har väl alla och envar om man inte är sin egen och bestämma att man inte jobbar på måndagen om man inte har lust. Men det har man oftast, lust alltså, eftersom det är så kul att vara just sin egen. Just den här söndagen har jag verkligen ingen söndagsångest. Ser med spänning fram emot ett möte i morgon som på så sätt och vis blir lite av en reality check och starten på riktigt av äventyret med Projekt X.
image

Vem det är jag ska träffa kan jag inte avslöja ännu utan att projektet blir lite avslöjat. Vill gärna ha den där Reality checken och så innan man slår på stora trumman. Kan ju bli helt sågad i morgon. Avslöjar en liten del av ett fotografi på min lunchdate i morgon och jag lovar han ser ut att kunna såga folk. Med fotknölarna, men den risken får jag ta:)
image

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.