Middag i..

image
..Puerto Banus blev det ikväll. Först lite traskande runt i butikerna nere i hamnen, en salig blandning av butiker från ”billiga” till Dior och alla de andra modehusen. Var lite kyligare i luften i kväll, var nog ”bara” 12-14 grader. Slog till och köpte en ny vinterjacka, lär jag behöva när jag kommer hem misstänker jag.

image
Middag på Picasso, ett riktigt fenomen. Konstant fullt och konstant kö. Hur enkelt som helst men har sin egen charm trots att det är allt annat än genuin charm. Massor att välja mellan på menyn och notan för fyra vuxna slutade på 85 Euro. Enkelt, märkligt trivsamt och prisvärt helt enkelt.

image
På vägen hem åkte vi utmed Golden mile och då förbi kontoret. Stängt förstås både beroende på dag och tid. Men det syns i alla fall från vägen. Golden mile förbinder Marbella och Puerto Banus så det passerar MÅNGA bilar varje dag. Två nya försäljningar har det blivit i december, varav en är en riktigt riktigt dyr villa:)

image
I morgon måste vi åka ”hem” till vår lägenhet (som ju inte är klar än). Våra saker som inte ingick i försäljningen, dvs lite möbler och precis allt annat som finns i ett hem förvaras i en tom lägenhet under vår. Jag hoppas att det är där jag lagt några månaders certifikat till bokföringen.. Måste med andra ord dit och leta igenom lådorna och be till högre makter att det är där de är..
Har varit lite väl mycket papper att hålla reda på under 2014 i kombination med att vi bor på flera ställen och flyttar med oss papper fram och tillbaka.. Slut med det nu eftersom Ernst & Young tar över allt som jag verkligen inte gillar att syssla med, dvs löpande administration. Ulrika & Kristina på E&Y är minst sagt mer lämpade än mig att sköta om det där och jag tror att det utan en sekunds tvekan instämmer till fullo:) Tänk vad tid jag ska spara – investering i mig själv och tid för Projekt X.. Kunde inte bli bättre..

Dessutom ska jag ju prova på att gå till frisören för första gången här i Marbella. Hoppas han/hon kan engelska annars kan man ju se ut hur som helst när man kommer ut:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.