Grått eller vitt?

image
Har inte någon direkt koll på hur vädret är i Stockholm men anar att det fortfarande är rätt grått och snöfritt. Väderprognosen för Marbella den kommande veckan ser både snöfri och solig ut.

image
Snöfritt var det i alla fall inte i Roslagen i dag såg jag på Facebook. Vad fint det är när det blir snö och vitt, hoppas det kommer lite till Stockholm oxå. Om det nu inte gjort det redan.

image
Här på hotellet har de någon total hang up på macarons. De har dem överallt och till och med en liten butik med bara macarons i alla de färger. Jag vet inte om det är mig det är ”fel” på men har aldrig under de år Macarons funnits förstått mig på dess ”storhet” Dyra och inte speciellt goda är min uppfattning och inget jag skulle få för mig att köpa.

image
Julens sista riktiga dag i morgon. Ska ta en rejäl promenad för ikväll åt jag nog näst intill för två (i alla fall med Eva P mått mätt). Ska även försöka tillbringa lite tid i solstolen och kanske få lite färg i det vinterbleka ansiktet (för att inte tala om benen).. Förr kunde jag, utan problem, ligga en hel dag i en solstol. Det är mer eller mindre en omöjlighet i dag, blir alldeles för rastlös och efter 2-3 timmar har jag fått nog. Den 27:e är det dags att jobba någon timme per dag fram till Nyårsafton. Vill inte tappa allt för mycket så att man ligger hästlängder efter igen när man kommer hem..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.