Så här en..

image
..en dryg vecka före det är dags har jag börjat tänka, vrida och vända för att för första gången i mitt mena något.. Mena något med vad? Mina nyårslöften, kommer inte stå där kl 00.00 och ge några tomma nyårslöften som de flesta av oss gör. Ambitionen är väl god men ger vi nyårslöftet för att vi vill eller för att vi borde?

image
Nyårsafton 2014 kommer det att bli ett annorlunda nyårslöfte för mig. Jag vet redan att jag borde dricka mindre Coca-Cola, snusa mindre och minst ett dussin egenskaper jag kan förbättra. Coca-Cola & snus gör jag ingenting åt. Egenskaperna får man jobba med hela livet. Mitt nyårslöfte för 2015 har ingenting att göra med något jag borde vare sig börja eller sluta med. Mitt löfte är helt och hållet att lova mig själv att göra något jag drömt om.

image
Om jag bestämmer mig för något
så brukar det bli av. Det är dock ingen garanti för att det blir bra, bara att det blir av.
Det här känns liksom extra viktigt att det inte bara blir av utan faktiskt oxå bra. Så ”fingers crossed” kommer jag att få ha så att lyckan, turen eller vad som helst står mig bi så att mitt Nyårslöfte blir så bra som jag drömmer om.

Men innan det är dags för Nyårsafton och dess tillhörande löften är det hög tid att fixa till mig för middagen. Det liksom nyårslöftet är heller ingen garanti för att det (jag) blir bra:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.