Julafton i förskott..

image
Var hemma hos Pappa ikväll och hade lite julmys eftersom vi inte träffas under julen. Åsa & Världens bästa Anton var oxå där, skäms när jag tänker på hur länge sedan det var jag träffade Åsa & Anton. Men lagom till vårt julmys upptäckte jag att det faktiskt kommit lite snö:) Inte mycket men fick i alla fall se lite snö innan jul.

image
På väggen i mammas gamla rum hänger det här fotot på min så otroligt högt älskade och saknade mormor. Man riktigt ser att det faktiskt är/var världens snällaste mormor, tänk vad hon betytt för mig. Tyvärr lämnade hon oss alldeles för tidigt, redan 1976.
Men jag fick i alla fall 12 år med en mormor som alltid kommer finnas med mig.

image
Hur mysigt ser inte det här ut? Kommer ju bo blandat på hotell och i Pappas lägenhet under Marbella vistelsen. Även om det inte är något julpynt hos Pappa så finns svensk TV och det kan ju vara lite trevligt att ha då och då under julen. På hotellet å andra sidan är det säkert julpyntat i överflöd men där finns ingen svensk TV. Så därför passar blandningen rätt bra. Vår egen lägenhet är inte klar förrän i februari….

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.