TGIF..

Äntligen fredag tänker nog väldigt många just varje fredag. Det bästa med fredagar är att telefon, mejl etc avtar så man har en bättre chans att jobba ikapp än vanliga vardagar. Själv kom jag igång sent idag, somnade alldeles försent och sov därmed för länge. Men fick mycket gjort i går innan jag väl somnade så summan av kardemumman är ändå bra.

image
Lunchmöte med Oskar & Tor-Ingemar på Strandvägen 1, trevligt och bra möte. Har aldrig träffat Tor-Ingemar tidigare men han verkar vara en riktigt bra person.
Första gången jag var på Strandvägen 1, åt dagens lunch till det facila priset om 195:- och jag kan inte påstå att maten imponerade..

image
Fick inköpt kontorsmaterialet jag behövde på hemvägen så nu kan jag jobba vidare utan att sakna kopieringspapper & annat.. Ska börja med att sortera in en väldig massa verifikat, det låter väl galet kul en fredagskväll. Kul eller ej det måste göras och det ska bli väldigt skönt när det är klart. Tänker hålla mig hemma och jobba på hela kvällen, ska ju bli storm.. Ett halvt öga på TV:n och så ett flitigt användande av överstrykningspennan – det är min plan för kvällen det.

    image
    Ha en trevlig & mysig fredag!

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.