Lättnad & julstjärnor

image
Mötet i dag gick bra så jag är nöjd, glad och lättad över det vill jag lova.. Det är sådär när man laddar upp till hundra för ett möte och det går bra så är det som om luften går ur en och man blir trött. Fast lyckligt trött..

image
Sedan ett möte med Sofia med lite planering inför 2015. Kändes bra och jag tror att hon tyckte detsamma. 2015 kommer förhoppningsvis att bli ett roligt och stimulerande år. Ska i alla båda jobba hårt och vila ordentligt så att det blir ett bra år:) Allt styr man ju inte över själv men det man kan göra är att välja inställning.

image
Har fått en ide kring klädsel till måndagens julmiddag.. Ska gå till H&M i morgon och se om jag kan hitta något som liknar det jag ser framför mig. You never know, man kan hitta väldigt mycket bra på H&M om man vill.

image

Kram så hörs vi snart!

Eva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.