Den fula..

image
Ankungen som jag relaterade till igår har förföljt mig i dag. Inte för att jag känner mig så i dag utan för att jag kom att tänka på böckerna hemma hos Farmor & Farfar. HC Andersens sagor, i vackra inbundna band. Den fula Ankungen och Flickan med svavelstickorna är dem jag minns bäst. Som barn tyckte jag att de var så sorgliga. Pappa: om du läser det här, vet du var Farfars gamla HC Andersen böcker är om de nu finns kvar? Annars ska jag ge mig ut och hitta dem i någon nytryckt upplaga, måste väl finnas kan man tycka.

image
Apropå gamla saker.. Det här är Målarprinsen Eugens finporslin som användes när han hade fina middagar på sin tid.
Vardagsporslinet såg ut så här
image
Cissi Dahlbom tittar på möjligheterna att kunna ta fram en ny upplaga av Prinsens gamla porslin till Prinsens Kök.. Det vore verkligen både fint och roligt om det gick att lösa.

image
Apropå kollegor så hittade jag den här bilden upplagd på FB i dag av våra fina kollegor i Marbella.. Kan man annat än att längta dit..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.