Hyacinter & annat..

image
Den här veckan har kan nog bäst beskrivas som hastighetsrekord. Den har gått så fort och det har hänt så mycket.. Allt från all uppmärksamhet gällande Sheikh till Digiloo.. Minst sagt varierande men å andra sidan trivs jag med det. Inga sociala aktiviteter fredag och lördag men lite adventsglögg på söndag..

image
Ikväll ensam och hemma. Fötterna på bordet framför TV:n med ett ett öga på Idol och ett där jag svarar och rensar alla mail och FB meddelanden. Dessa meddelanden innehåller allt från konkreta tips om att nå ut bredare, erbjudanden om att gömma Sheikh eller gifta sig med honom. Massa advokater som vill bli anlitade som ombud (skeptisk som jag är så tror jag att många vill det just för att genomslaget är så stort och de gärna vill ha uppmärksamhet). Har informerat Sheikh om alla erbjudanden om advokater men han vill inte byta sitt ombud utan gör vidare med en lekman som mig. Det är ett stort förtroende han visar. Men som han säger för advokaten blir jag också en av många för dig är jag bara jag och du vet vem jag är så ingen kan nog föra min talan bättre. ❤️ Rörd blir man..

För att avsluta lite lättsamt kan jag berätta att jag träffat en ny bekantskap den här veckan.. Bror som kallas för Brorsan. Men nu har min iPhone gått i bildstrejk så honom presenterar jag snyggt & prydligt i nästa blogg.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.