Storasyster..

image
Jag känner någon som i morgon kommer att bli storasyster. På dagiset där hon går hade fröknarna i veckan frågat alla barn vad de ville bli när de blev stora. Den här flickans svar var: storasyster. Hon tar sitt uppdrag som storasyster på allvar, ingen tvekan om det:). Jag håller för allt vad tygen hållet och alla tummar att allt går bra i morgon när det är dags för lillebror att komma till världen.

image
I morgon ska jag strukturera och prioritera To Do listan. Nu är den bara skriven rakt upp och ner med högt & lågt om vartannat. Struktur struktur & åter struktur så går allt så mycket lättare och fortare.

image
Så här mitt i höstrusket och sisådär 40 dagar kvar till jul känns väl den här bilden som
något att ha på näthinnan. Sommar, sol, brunbrända ben & vita klänningar = total frihetskänsla. Kan riktigt känna sanden mellan tårna och känslan av att bara vara. Göra precis vad man känner för och inte en fullmatad To Do lista och kalender att ta hänsyn till. Det om något är väl något att önska sig i julklapp..

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.