Borta bra..

image
..men hemma bäst. Nu är det inte så att jag klagar på något sätt. Men Marbella har ju blivit nästan lika mycket hemma som Stockholm och att då inte bo hemma utan på hotell är självklart ok men det är ändå alltid skönare att bo just hemma. Nu kan vi inte göra det eftersom lägenheten (den nya) inte är klar. Har ju inte riktigt haft tid att ta tag i det som ska göras innan den är inflyttningsklar. Måste hitta den tiden annars finns det inte en chans att kunna bo där i jul. Prio med andra ord.

Hotellet vi bor på är bra men kanske inte den charmigaste byggnaden i stan..
image
Men rummen är helt OK även om badrummet är väldigt litet med spanska mått mätt. Men man får plats i det i alla fall och det är ju det viktiga. Det här med att få plats med kläder förföljer mig.. Här har de väldigt lite garderobsutrymme så till stora delar lever jag i kappsäck här. Just att leva i kappsäck är något jag verkligen inte tycker om och då längtar jag hem till Marbella lägenheten ännu mer för där finns det sannerligen inte någon brist på garderober..

Har fixat en del på To Do listan efter en lång och god frukost. Nu ut i solen ett tag..

image
Får se vad som händer i kväll, kanske en tur till Puerto Banus och äta lite pizza.. Vi får se helt enkelt..

Nu mot poolen & solen!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.