Breaking news..

image
Varit någon timme inne i Gamla stan och gått i massa butiker. En del shoppande blev det, men inget för min del. Köpte absolut ingenting, det ni var väl något nytt:) Cool vinterjacka köpte svärmor, den var verkligen fin. Jeans och lite annat shoppades oxå. Men hem kom jag utan en endaste liten shoppingkasse..
image
Nu snabbt försöka ”piffa” till sig lite innan det är dags för lördagskväll.. Vi ska börja med ett glas Cava i hotellbaren & sedan middag här på hotellet. Ska tydligen vara riktigt bra mat sägs det.. Vi får hoppas att det är sant..

image
Fontänen i parken mellan havet & Gamla stan.. Oftast kör de med färger som byts typ varje minut men ikväll var det naturell stil som gällde..

Nej, nu måste jag skynda mig!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.