Ny dag..

image
Hoppas ni sovit gott i natt, själv har jag i alla fall sovit bättre än natten innan som tur är.. Nej, det är inte mitt morgonkaffe men jag hoppas att ert smakat gott. Själv dricker jag ju inte ens kaffe mer än kanske 2 gånger i månaden. Koffeinet får jag ju i mig mängder av genom min mindre normala Coca-Cola konsumtion. Men alla har vi våra laster..

image
Tyckte det här var en fin bild att starta dagen med.. Funderade samtidigt på om det är så här elefanter gör när de håller varandra i handen? Hålla snabel och gå på promenad över savannen?
Sött ser det ut i alla fall..
Har ju näst intill ett elefant begär, halsband, armband och alla möjliga sorters elefanter..
Sägs ju ge lycka men jag vet inte jag.. Blir jag lyckligare ju fler elefanter jag har? Troligen inte men tycker speciellt mycket om mitt elefanthalsband jag fick i födelsedagspresent av Ulrika, det använder jag ofta.

image
Köpte ju den första inredningsdetaljen till de nya hotellrummen igår. Till Knuttes rum.. Här är lite av en moodbild till det rum som kommer fungera som någon slags kombination av socialt rum, ”kök” & extra konferensutrymme. Kommer inte vara fullt så förutsägbart ”shabby chic” (eller hur det stavas) men lite lantlig prägel kommer det att ha.. Har man inte så många rum får man tänka lite kreativt hur man använder dem man har..

Nu dags att packa ihop inför möten & Helsingforsresa..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.