Det började ju sådär..

Första mötet i dag som vi skulle ha.. Personen dök inte upp, Tom ringde och det var något missförstånd så han var på Arlanda. Inte mycket mer att göra än att boka om mötet.. Och vips så hade man förlorat mer än den timmen man vann häromdagen:)

Nu hemma en kort sväng för att äta lite lunch sedan ut till Waldemarsudde för möte med museichefen och Cissi D. Sedan hem igen och köra lite vanligt kontorsarbete, snart kommer världens bästa E tillbaka & det längtar jag verkligen efter.

Ska komma ihåg att titta på de blå fatet på Waldemarsudde till Knuttes rum på Fredriksborg. Det tar tid att inreda på Fredriksborg eftersom varenda grej handplockas..

Nu lunch!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.