Halloween..

image
Inte för att jag varit i sådär jättemånga butiker men jag tycker det verkar exponeras mindre Halloween prylar än tidigare. Pumpor däremot i alla färger och storlekar finns överallt. Är väl antagligen jag som inte haft ögonen öppna för på FB och Instagram verkar alla barn gå på Halloween party hela tiden. Kommer ihåg när jag jobbade på Coca-Cola och vi hade under en lång tid jobbat med en Halloween kampanj för Fanta.. Spöken, gravstenar var ”huvuddelarna” av kampanjen. Sedan hände 9/11 och kampanjen kändes väldigt smaklös. Amerikansk VD hade vi oxå. Minns många timmar med diskussioner huruvida vi skulle blåsa av kampanjen eller inte. Jag kommer däremot inte ihåg vad beslutet blev..

image
Hur som helst, om jag nu mot förmodan skulle ha en Halloween fest så skulle den likna något sådant här (fast kanske i ett Orangeri eller så för det är inte så skönt att sitta ute här i Sverige under Halloween tider). Hur som helst så tycker jag att det här är fint och ser ut att det skulle kunna bli en trevlig fest)
Men jag kanske skulle börja med att acceptera att jag fyllt 50 och ha den festen först:)

image
I morgon ska jag till mitt andra vardagsrum igen. Den här gången för att träffa Cissi Dahlbom och sedan är det dags igen på onsdag och då ska jag äta lunch med fina Josefine..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.