Fryser..

image
Skulle antagligen passa bättre som isbjörn eftersom jag typ alltid fryser, i alla fall 9 månader i Sverige. Annars har jag det nog roligare än en isbjörn så får bli klä mig bättre helt enkelt..
Eller ännu bättre, spendera mer tid i Marbella:)

image
Apropå Marbella, vi har ju vår DI weekend annons nu. Både i miljonupplagan och den ordinarie DI Weekend. Antalet svenska besökare på vår hemsida har tagit rejäl fart idag:) Hoppas det hålle i sig lite. Vi kommer såklart att köra uppföljningsanonser både i DI och andra tidningar. Spännande..

image
Haft lite brandsläckningsarbete i dag så mitt alldeles egna Fredagsmys är någon timme försenat. Men till alla er andra som är bättre på att planera än mig önskar jag ett riktigt trevligt Fredagsmys!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.