Back home..

image
Japp, då var man hemma på Banergatan igen. Flyget dryga timmen försenat, Norweigan som alltid varit bra på punktlighet har på senare tid allt oftare försenade avgångar. Hur som helst så var det kraftig medvind så flygtiden var bara 3,40:) Tror jag börjar bli nästan oflygrädd. Tom som satt på rad 8 (jag på rad 16) tyckte det varit en hemsk flygning. Jag tyckte den var helt OK och det berodde inte på överdosering av champagne..

image
Orkar inte packa upp så här mitt i natten, får bli morgondagens första uppgift.. Alltid tråkigare att packa upp än att packa ner.. Ska ta och boka tvättstugan oxå..

image
Sen till Fältan och köpa mat, Coca-Cola & snus. Har precis hur mycket mynt som helst som bara blir liggande i min gigantiska spargris. Har kommit överens med blomsteraffären i Fältan att betala med mynt. Bra för dom för de slipper växla, bra för mig för det blir som en känsla av att blommorna är gratis:) Nu när man kommit till ett något kallare och mörkare Stockholm så bara måste det höstpiffas lite..

image
Veckoplaneringen och To Do listan står som vanligt på agendan precis som alla andra söndagar. Veckan kommer som vanligt att flyga iväg. Saker att göra, möten, klippning och lite sociala aktiviteter..
MÅSTE få till det där med ögonfransarna och ögonbrynen innan den totala katastrofen är ett faktum. Men innan jag gör något överhuvudtaget ska jag sova, zzzzz

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.