Mot Sverige..

I kväll vid 19-tiden flyger vi hem. Så vi har några timmar att ”slå ihjäl” innan det är dags att bege sig till flygplatsen. Vi tänkte åka bort till lägenheten, har lite saker son står packat där som jag vill ha med hem.

image
Vill vara i god tid på flygplatsen eftersom vi bokade biljetterna så sent så gick det inte reservera platser.

image
Tänkte att vi skulle hinna äta ordentligt innan vi flyger.. Landar ju 23.30 och är väl hemma på Banergatan strax före 01.00. Äta på plan har jag aldrig gillat och kl 01.00 är det inte direkt läge att laga middag..

image
Brukar i princip aldrig spendera tid i Taxfree butiken eller handla något men i dag tänkte jag kolla om de har La mer och vad de kostar. Cissi D pratar sig ju varm om deras produkter så värt att prova om prislappen inte är allt för hög..

Har ätit frukost, nästan packat klart. Nu en snabb dusch, packa det sista & checka ut..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.