Sol, Sol & annat..

image
Vaknade vid 09.00 – började dagen med en äkta hotellfrukost. Cappuccino, massa glas juicer, kiwi, stekt ägg, tomater & omelett så nu är jag mätt.

Har införskaffat solskyddsfaktor så ska tillbringa någon timme i en solstol. Lite jobb måste ”tyvärr” oxå fixas men det ska jag försöka riva av snabbt. Bara ta det viktigaste och sedan jobba på när jag kommer hem.

I dag är jag måttligt imponerad av journalister, ska inte dra alla över en kam men en del kan då konsten att vinkla saker så att de verkar väsentligt värre än de är. Say no more, blir bara på dåligt humör. Får tänka på Gandhi eller någon annan klok människas visdomsord..
image

image
Får ta och ha lite pixiedust ikväll, det kan man väl vara värd..

Nu dags att sätta igång..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.