Att hitta nyckeln..

image
Vi har alla något problem,något vi undrar hur vi ska lösa eller något mål som vi kanske inte riktigt kommit på hur vi ska nå. Det finns alltid en nyckel tillika lösning hur man gör för att lösa problemet, nå målet, hanterar situationen eller vad det nu kan vara. Det är inte alltid enkelt att hitta rätt nyckel, det viktiga är att man börjar prova nycklar. Garanterat inte alltid den första nyckeln som är den rätta, ge inte upp fortsätt prova nycklar till du hittar den rätta. Ibland måste man prova en jäkla massa nycklar innan man hittar den rätta, men vad är alternativet? Att ge upp, sticka huvudet i sanden – ja det kan man ju göra men det om något är väl en dålig lösning oavsett vad problemet, dilemmat etc än må vara. Tänk på övning ger färdighet och prova nyckel efter nyckel..

”>image
Även om det så är den ”sista” nyckeln som löser problemet så har du bevisat ett par saker:
1. Du ger inte upp
2. Du vågar prova nya vägar
3. Du löste problemet för att du hade styrkan att vilja lösa problemet
4. Du lärde dig säkert massor på vägen med de nycklar som inte var de rätta just den här gången – något du kommer ha nytta av nästa gång du ska hitta rätt nyckel

image
Tänk på, det är inte alltid den nyckel som man tar för givet som passar bäst. I bland kan lösningen vara något som du aldrig ens tänkt på och från håll du aldrig förväntat dig..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.