Det hjälpte..

..så jag somnade om och sov till halv tio. Inte världens bästa sömn, lite mardrömmar och ryckigt. Hoppas det blir bättre i natt..

Har börjat på dagens To Do lista och ska strax göra veckoplaneringen för nästa vecka.

image
Ska skriva ihop lite information om att vi rekryterat Cissi Dahlbom som ny chef till våra två restaurangverksamheter på Waldemarsudde. Hon har ju redan börjat men har inte hunnit med att informera ordentligt. Än så länge är det bara ”djungeltrumman” som stått för informationsspridningen.

image
Vi måste bli bättre rent generellt på information i vår lilla mini koncern. Ska utveckla mallar och rutiner för det idag. Spelar ju ingen roll om det är en liten eller stor koncern/företag – information är viktigt oavsett.

image
Vi har ju utvecklat några logotyper det senaste året. Kom på att vi måste ha något enkelt för ”moderbolaget” oxå. Inget vi kommer kommunicera hej vilt så därför heller inget som vi måste lägga ner massa tid och pengar på. Tror till och med att vi kan göra det själva.. Vi får testa oss fram lite och se om vi får till det.

image
I går hade vi säsongens sista bröllop på Fredriksborg, blev tydligen succé enligt Sofias Facebook inlägg (snodde bilden av Sofia oxå).. De fick ju tur med vädret brudparet, det kunde man inte tro i fredags eller ens i går förmiddag..

Nu ska jag strax bege mig till Fältan och införskaffa dagens Coca-Cola ranson mm.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.